Populaire Schneider Electric producten

€ 6,45
per stuk / excl. btw
€ 7,81
per stuk / incl. btw
€ 5,25
per stuk / excl. btw
€ 6,36
per stuk / incl. btw

Schneider Electric

Schneider Electric is dé wereldwijde specialist in energiemanagement en automatisering. Schneider levert een uitgebreid pakket aan innovatieve en betrouwbare oplossingen voor uiteenlopende markten. Duurzaam ondernemen en kwalitatief sterke producten staan daarbij centraal.

Daarom past Schneider Electric de nieuwste technologieën toe op de plaatsen waar we wonen en werken. Onderdeel daarvan is het opbouwschakelmateriaal, drukknoppen en werklampen.

Lees meer

Thorsman LED-werklampen

De werklampen van Thorsman zijn uitgerust met de nieuwste LED-technologie voor een betere energie-efficiëntie, hogere lichtkwaliteit en een langere levensduur. De producten in de serie zijn geschikt voor elke werkplaats dankzij de toepassing van een aantal innovatieve technologieën.

Opbouwschakelmateriaal

Met de Merten Agrar, Slagvast en Aquastar biedt Schneider Electric een veelzijdig aanbod van opbouwschakelmateriaal dat bestand is tegen uiteenlopende omstandigheden. Chemische en mechanische belasting, corrosie, warmte, koude, stof en water zijn geen probleem voor de robuuste serie opbouwschakelmateriaal van Merten. De producten zijn daardoor ideaal voor gebruik in zware industrieën en de agrarische sector.

Mureva Styl is een serie opbouwschakelmateriaal met een stijlvolle vormgeving. De serie bestaat uit bedieningselementen en wandcontactdozen en is ontworpen voor buitengebruik. Het materiaal is bovendien eenvoudig te monteren.

Harmony drukknoppen

De modulaire Harmony-reeks bestaat uit Ø22 mm drukknoppen en keuzeschakelaars voor bediening en signalering. De serie combineert een eenvoudige montage met robuustheid, efficiëntie, flexibiliteit en moderne vormgeving voor de meest uiteenlopende toepassingen.

IP-beschermingsgraad

Professionele elektrische producten worden vaak jarenlang blootgesteld aan uitwendige invloeden zoals trillingen, schokken, vaste en vloeibare stoffen. De mate waarin een product bestand is tegen deze invloeden wordt geïndexeerd met behulp van de IP-beschermingsgraad, ook wel IP-code genoemd. De International Protection Rating is in het leven geroepen door de IEC (International Electrotechnical Commission).

De IP-code bestaat uit twee losse cijfers die de mate van bescherming van het product aangeven. Het eerste cijfer geeft de beschermingsgraad aan tegen het binnendringen van vreemde vaste voorwerpen. Het tweede geeft de beschermingsgraad aan tegen het binnendringen van vloeistoffen.

Belangrijk: De IP-beschermingsgraad moet altijd per los cijfer worden geïnterpreteerd en niet als een compleet getal. Bovendien is een hoger getal niet altijd beter. IP45 biedt namelijk een ander soort bescherming dan IP47.