Betalen

Het is helaas nog niet mogelijk om bij Zamro op factuur te betalen in onze webshop. Je kan wel met creditcard betalen, of gebruik maken van Afterpay.
Je kan bij Zamro betalen met een overboeking, iDEAL, Creditcard (MasterCard & Visa), PayPal en AfterPay.
Als je kiest voor een handmatige overboeking word je doorgestuurd naar de pagina van onze betaalpartner Adyen en vul je alle gegevens in. Deze betaalmethode is niet de snelste manier van betalen. Houd er rekening mee dat het twee of meer dagen kan duren voordat wij het bedrag ontvangen hebben. Na ontvangst van betaling nemen we de bestelling in behandeling en ontvang je de factuur.
Om je bestelling zo snel mogelijk af te ronden kan je het beste gebruik maken van iDEAL. De iDEAL-betaling wordt afgehandeld door onze betaalpartner Adyen. Kies je voor deze vorm van betalen, dan word je doorgestuurd naar een nieuwe pagina. Je selecteert hier de bank, en wacht tot je naar die pagina doorverwezen wordt. Alle informatie die je vanuit deze pagina verzendt wordt versleuteld en is veilig.
Een veilige manier van online betalen is met een creditcard. Zamro ondersteunt betalingen die gedaan worden met MasterCard en Visa. Kies je voor deze vorm van betalen, dan word je doorgestuurd naar de pagina van onze betaalpartner Adyen. Selecteer de creditcardmaatschappij en vul de benodigde gegevens in. Je geeft daarmee Zamro toestemming om het aankoopbedrag af te schrijven. Alle informatie die vanuit deze pagina verzonden wordt, is versleuteld en veilig.
Heb je een PayPal-rekening? Dan kan je daarmee betalen in onze webshop. Kies je voor deze vorm van betalen, dan word je doorgestuurd naar de website van PayPal. Het enige dat je dan hoeft te doen, is inloggen met jouw PayPal account en de betaling te bevestigen.
Met de betaalmethode AfterPay bieden wij zakelijke klanten de mogelijkheid om te betalen nadat de producten bezorgd zijn. Dit geldt op bestellingen tot 500 euro incl. btw. Je ontvangt dan van AfterPay een factuur per e-mail. Je kan het openstaande bedrag betalen via de betaalknop, of binnen 14 dagen na factuurdatum.
Je kan gebruikmaken van betaalmethode AfterPay.
Controleer eerst of de betaling niet alsnog is afgeschreven van je rekening. Is dit niet het geval, controleer dan of je alle (creditcard) gegevens correct hebt ingevuld. Lukt het betalen nog steeds niet, neem dan contact op met de klantenservice.