Betalen

Je kan in onze webshop op rekening betalen. Dat betekent dat je eerst de producten ontvangt, en daarna betaalt. De betaling moeten wij binnen 30 dagen na onze factuur ontvangen hebben. Let erop dat je het order- en factuurnummer bij de betaling vermeldt. Zo kunnen wij de betaling herkennen.

Om gebruik te maken van betalen op rekening moet je een Zamro-account hebben en daarbij jouw KvK-nummer hebben ingevuld. Neem daarna contact op met onze klantenservice zodat wij de benodigde krediet check kunnen uitvoeren. Dit kan enkele dagen in beslag nemen. Zodra de check is afgerond, stellen wij je op de hoogte van de uitslag.  

Ben je goedgekeurd om op rekening te betalen maar lukt het nog steeds niet? Dat kan dat te maken hebben met onderstaande factoren:

  • kredietwaardigheid van jouw bedrijf 
  • eventuele onbetaalde facturen 
  • een van je facturen is overgedragen aan het incassobureau

Let op: Vergeet niet in te loggen als je op rekening wilt betalen.

Je kan bij Zamro betalen door middel van een overboeking, iDEAL, Creditcard (MasterCard & Visa) en PayPal. Daarnaast kunnen zakelijke klanten (na een kredietcheck) ook op rekening bij ons bestellen.
Als je kiest voor een handmatige overboeking word je doorgestuurd naar de pagina van onze betaalpartner Adyen en vul je alle gegevens in. Deze betaalmethode is niet de snelste manier van betalen. Houd er rekening mee dat het twee of meer dagen kan duren voordat wij het bedrag ontvangen hebben. Na ontvangst van betaling nemen we de bestelling in behandeling en ontvang je de factuur.
Om je bestelling zo snel mogelijk af te ronden kan je het beste gebruik maken van iDEAL. De iDEAL-betaling wordt afgehandeld door onze betaalpartner Adyen. Kies je voor deze vorm van betalen, dan word je doorgestuurd naar een nieuwe pagina. Je selecteert hier de bank, en wacht tot je naar die pagina doorverwezen wordt. Alle informatie die je vanuit deze pagina verzendt wordt versleuteld en is veilig.
Een veilige manier van online betalen is met een creditcard. Zamro ondersteunt betalingen die gedaan worden met MasterCard en Visa. Kies je voor deze vorm van betalen, dan word je doorgestuurd naar de pagina van onze betaalpartner Adyen. Selecteer de creditcardmaatschappij en vul de benodigde gegevens in. Je geeft daarmee Zamro toestemming om het aankoopbedrag af te schrijven. Alle informatie die vanuit deze pagina verzonden wordt, is versleuteld en veilig.
Heb je een PayPal-rekening? Dan kan je daarmee betalen in onze webshop. Kies je voor deze vorm van betalen, dan word je doorgestuurd naar de website van PayPal. Het enige dat je dan hoeft te doen, is inloggen met jouw PayPal account en de betaling te bevestigen.
Controleer eerst of de betaling niet alsnog is afgeschreven van je rekening. Is dit niet het geval, controleer dan of je alle (creditcard) gegevens correct hebt ingevuld. Lukt het betalen nog steeds niet, neem dan contact op met de klantenservice.