Betalen

Je kan in onze webshop op rekening betalen. Dat betekent dat je eerst de producten ontvangt, en daarna betaalt. De betaling moeten wij binnen 30 dagen na onze factuur ontvangen hebben. Let erop dat je het order- en factuurnummer bij de betaling vermeldt. Zo kunnen wij de betaling herkennen.

Om gebruik te maken van betalen op rekening moet je een Zamro-account hebben. Bovendien moet je vanuit jouw account minimaal 1 succesvolle bestelling afgerond hebben met een andere betaalmethode. Indien het binnen je bedrijf niet mogelijk is om een andere betaalmethode dan "betalen op rekening” te gebruiken, neem dan contact op met onze klantenservice.

Lukt het niet om te betalen op rekening? Dat kan dat te maken hebben met onderstaande factoren:

  • kredietwaardigheid van jouw bedrijf 
  • totaalbedrag van je bestelling (minimaal € 50,00 excl. btw) 
  • eventuele onbetaalde facturen 
  • aantal bestellingen dat je eerder bij ons geplaatst hebt 
  • een van je facturen is overgedragen aan het incassobureau

Let op: Vergeet niet in te loggen als je op rekening wilt betalen.

Je kan bij Zamro betalen met een overboeking, iDEAL, Creditcard (MasterCard & Visa) en PayPal.
Als je kiest voor een handmatige overboeking word je doorgestuurd naar de pagina van onze betaalpartner Adyen en vul je alle gegevens in. Deze betaalmethode is niet de snelste manier van betalen. Houd er rekening mee dat het twee of meer dagen kan duren voordat wij het bedrag ontvangen hebben. Na ontvangst van betaling nemen we de bestelling in behandeling en ontvang je de factuur.
Om je bestelling zo snel mogelijk af te ronden kan je het beste gebruik maken van iDEAL. De iDEAL-betaling wordt afgehandeld door onze betaalpartner Adyen. Kies je voor deze vorm van betalen, dan word je doorgestuurd naar een nieuwe pagina. Je selecteert hier de bank, en wacht tot je naar die pagina doorverwezen wordt. Alle informatie die je vanuit deze pagina verzendt wordt versleuteld en is veilig.
Een veilige manier van online betalen is met een creditcard. Zamro ondersteunt betalingen die gedaan worden met MasterCard en Visa. Kies je voor deze vorm van betalen, dan word je doorgestuurd naar de pagina van onze betaalpartner Adyen. Selecteer de creditcardmaatschappij en vul de benodigde gegevens in. Je geeft daarmee Zamro toestemming om het aankoopbedrag af te schrijven. Alle informatie die vanuit deze pagina verzonden wordt, is versleuteld en veilig.
Heb je een PayPal-rekening? Dan kan je daarmee betalen in onze webshop. Kies je voor deze vorm van betalen, dan word je doorgestuurd naar de website van PayPal. Het enige dat je dan hoeft te doen, is inloggen met jouw PayPal account en de betaling te bevestigen.
Controleer eerst of de betaling niet alsnog is afgeschreven van je rekening. Is dit niet het geval, controleer dan of je alle (creditcard) gegevens correct hebt ingevuld. Lukt het betalen nog steeds niet, neem dan contact op met de klantenservice.