Over Ons

Wij zijn Zamro, aangenaam! Nieuwkomer binnen de markt, maar expert op het gebied van technische producten. Met ruime ervaring binnen de techniek en een professioneel netwerk, kun je op ons bouwen. Kwaliteit staat bij ons centraal, net als het moeiteloos bestellen van onze 550.000 producten. Dit gemak wordt versterkt door de productkennis van onze klantenservice en eenvoud van onze webshop.

Breed assortiment met kwaliteitsmerken

Zamro is een webshop met technische onderdelen en gereedschappen van kwaliteitsmerken. Onze producten worden gebruikt voor het onderhouden, repareren en het draaiend houden van machines en installaties. Ook gerelateerde materialen bieden we aan. Met meer dan 550.000 producten bieden wij een zeer breed assortiment aan. Zelfs producten die normaal gesproken moeilijk te verkrijgen zijn, staan in onze webshop.


Eenvoudig het juiste product

In onze webshop vind je gemakkelijk wat je nodig hebt. Al onze producten zijn ingedeeld in categorieën en bevatten de juiste specificaties. Zoek hier gericht op met behulp van onze zoekfunctie. Of zoek op product, merk of categorie. En wil je verschillende resultaten vergelijken, dan kan dat ook. Zo vind je snel wat je zoekt en koop je eenvoudig de juiste producten.


Aandacht voor kwaliteit

Wij leveren alleen kwaliteit, zodat we beide kunnen rekenen op zekerheid. Bovendien ontvang je bestellingen snel en zorgeloos dankzij onze betrouwbare levertijden. En heb je per ongeluk het verkeerde product besteld? Dan kan je deze kosteloos bij ons retourneren.


Heb je een vraag? Dan staat onze klantenservice voor je klaar.


Bedrijfsgegevens:


Zamro B.V.

Oosterdoksstraat 80
1011 DK Amsterdam
Nederland

Telefoonnummer: +31 20-261 60 80

E-mail adres: info@zamro.nl

KvK-nummer: 65316673

btw-nummer: NL856063009B01