Retourneren

Je kan bij ons op twee manieren iets retourneren, namelijk zelf inleveren bij een DHL-punt (tot max. 20 kg en max 80 x 50 x 35 (l x h x b) cm.) of laten ophalen. Neem voor het aanvragen van een retour altijd contact op met onze klantenservice.
Ben je niet tevreden met onze producten? Of is jouw bestelling kapot of incompleet bezorgd? Je mag bij ons alles gratis retourneren binnen 14 dagen. De producten moeten wel (voor zover mogelijk) in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking zitten.

Mengverf producten worden speciaal voor onze klanten gemengd. Om deze reden kunnen deze producten zoals ook aangegeven in de productomschrijving na aanschaf niet geretourneerd worden.
Het is al vervelend genoeg om iets te moeten retourneren. Daarom nemen wij de kosten voor onze rekening.
Wij hebben veel producten in ons assortiment met verschillende garantietermijnen. Is een product kapot en denk je recht te hebben op garantie? Neem dan even contact op met onze klantenservice .
Nadat wij jouw retour ontvangen hebben en gecontroleerd hebben of het aan de voorwaarden voldoet, sturen wij een creditfactuur. De betaling wordt daarna binnen 14 dagen teruggestort.